Враћа се Пипо

Овај човек је неуништив. Иако је у 37. години доживео тешку повреду колена, фудбалер Милана Пипо Инзаги се опоравио и спреман је да се врати у екипу. Ветеран уверен да ће успети да се избори за место у првом тиму.

У новембру је повредио лигаменте колена и сви су мислили да је то крај каријере за 37-годишњег Пипа Инзагија. Ипак, овај ветеран је доказао да још није рекао последњу реч када је у питању фудбал. После вишемесечне паузе, Инзаги се враћа у редове "росо-нера".

"Тачно је да је после серије тешких повреда моја каријера била доведена у питање. Ипак, никад нисам одустајао, чак и у најтежим моментима када сам повредио лигаменте", рекао је Инзаги за званични сајт Фифе.

Он је рекао да је срећан што се бави оним што воли и што је са Миланом узео важне трофеје. На питање да ли има шансе да се после паузе пробије у први тим, популарни Пипо се није двоумио.

"Нема разлога да не верујем да поново могу да уђем у први тим. Дан после повреде цела екипа ми је дала подршку. Био сам дирнут. Не верујем да ће мој повратак узроковати било какав проблем. Напротив, мислим да ће појачати конкуренцију у нападу. Желим да донесем нешто ново у екипу и мислим да ћу успети. Да мислим да сам терет клубу, не би ни играо овде", рекао је Пипо.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи