Арсеналу само бод

Нови кикс Арсенала. На Емиратима, екипа Арсена Венгера одиграла без голова са Сандерлендом. Важне победе забележили ВБА и Вест Хем. Манчестер сити бољи од Вигана. Сутра дерби Ливерпул - Манчестер јунајтед.

Фудбалери лондонског Арсенала остали су без два планирана бода у трци за шампионску титулу пошто су данас у мечу 29. кола енглеске Премијер лиге одиграли без голова на домаћем терену против Сандерленда.

Иако је менаџер "тобџија" Арсен Венгер претходних дана истицао да ће у финишу сезоне главни циљ његовим изабраницима бити освајање титуле државног првака, тим из Лондона у дуелу против екипе са севера Енглеске показао је бројне слабости.

Арсенал није искористио пораз Манчестер Јунајтеда у дербију против Челсија (2:1) и сада заостаје три бода за лидером на табели елитног енглеског такмичења.

Најбољи посао у данашњим мечевима направио је Вест Бромвич Албион, који је у локалном дербију као гост победио екипу Бирмингема са 3:1. Гости не само да су успели да побегну из опасне зоне, већ су успели да градског ривала "гурну" у опасне бриге за опстанак.

Значајне бодове у борби за премијелигашки "живот" освојио је Вест Хем, који је победио екипу Стоука са 3:0, док је Фулам у веома узбудљивој утакмици био бољи од Блекбурна - 3:2.

Резултати данашњих утакмица:
Арсенал - Сандерланд 0:0
Бирмингем - Вест Бромвич Албион 1:3
Болтон - Астон Вила 3:2
Фулам - Блекбурн 3:2
Њукасл - Евертон 1:2
Вест Хем - Стоук 3:0
Манчестер сити - Виган 1:0

Вечерас од 18.30 часова играју Манчестер Сити - Виган, а сутра Вулверхемптон - Тотенхем и у дербију Ливерпул - Манчестер Јунајтед. У последњем мечу 29. кола у понедељак ће Блекпул дочекати екипу лондонског Челсија.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи