Швајцарска задржала Хицфилда

Отмар Хицфилд остаће на клупи Швајцарске до Светског првенства 2014. године, саопштено је данас из Фудбалског савеза те земље, иако репрезентацији лоше иде у квалификацијама.

Фудбалски савез Швајцарске објавио је данас да ће Отмар Хицфилд остати селектор репрезентације до Светског првенства 2014. године у Бразилу.

Немачки тренер је на клупу Швајцарске сео после Европског првенства 2008. године, а прошле године остварио је пласман на Светско првенство у Јужној Африци.

Швајцарци су били једина селекција која је победила каснијег шампиона Шпанију, али нису успели да прођу такмичење по групама.

У квалификацијама за ЕП 2012. Швајцарска се такмичи у Групи Г са Црном Гором, Енглеском, Бугарском и Велсом.

На табели води Црна Гора са 10 бодова и утакмицом више од осталих ривала. Енглеска има седам, Бугарска и Швајцарска по три, док је Велс након три утакмице без бодова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи