Ја сам најбољи на свету

Ибрахимовић верује да је тренутно најбољи играч на свету иако никада није добио "Златну лопту". Често мења клубове, јер тако добија мотивацију. Планира да се пензионише за три до четири године.

Златан Ибрахимовић пун је самопоуздања пред суботњи дерби у шампионату Италије, који Милан игра у Торину против Јувентуса. Шведски репрезентативац сматра да је најбољи фудбалер на планети.

"Ја сам најбољи играч на свету. Заиста се тако осећам. Готови сте ако не верујете у себе. Чињеница да никада нисам освојио 'Златну лопту' не значи да нисам најбољи фудбалер", рекао је Ибракадабра за италијанске медије.

Нападач росо-нера објаснио је своју праксу да често мења клубове и нагласио да су му стално потребни нови изазови како би остао потпуно мотивисан.

"Осећам да је боље не задржавати се предуго у једном клубу. Можете научити много нових ствари ако повремено промените клуб. Може доћи до засићења ако се предуго остане на једном месту. Морате бити мотивисани да би приказивали добре партије, а управо ће промена клуба изнова доказивати да вредите", сматра Ибрахимовић.

Бивши нападач Интера и Барселоне такође је изнео став о будућности и открио да ће се највероватније пензионисати у 33. години.

"Милан ће вероватно бити мој последњи клуб. Очекујем да ћу напустити професионални фудбал у 33. години. Не желим да завршим каријеру тако што ћу пљувати крв након сваке утакмице, једноставно зато што сам превише стар да бих играо без проблема", закључује момак из Малмеа.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи