Неизвестан Керолов деби

Тренер Ливерпула Кени Далглиш рекао је да још није одлучио да ли ће нападач Енди Керол дебитовати за тај клуб на утакмици против Манчестер јунајтеда за викенд.

Керол је последњег дана јануарског прелазног рока из Њукасла прешао у Ливерпул за 35 милиона фунти, али још није дебитовао за клуб због повреде бутине.

"Мартин Кели неће играти због повреде тетиве, а сви остали су мање-више спремни и не знам ко ће бити у тиму, а то важи и за Ендија Керола. Он можда неће бити ни на клупи", рекао је Далглиш британским медијима.

"Потребни су нам добри фудбалери на свим позицијама. Сваки играч на терену ће поносно представљати клуб. Корисно је када у тиму имате врхунске играче", додао је он.

Далглиш је рекао да Керол напредује на тренинзима, али да није сигуран да ли ће бити у тиму за недељну утакмицу са Манчестер јунајтедом.

"Већ смо рекли да смо задовољни његовим радом. Не знам да ли ће бити у тиму за недељну утакмицу, а сигуран сам да би то Ферги (тренер Манчестер јунајтеда Алекс Фергусон) волео да зна. Ако он већ зна, онда је бољи од нас", рекао је Далглиш.

Манчестер јунајтед и Ливерпул су до сада освојили по 18 шампионских титула. Јунајтед има шансу да ове сезоне буде првак пошто је тренутно први на табели са четири бода више од Арсенала, али и утакмицом више.

"Освојили су много титула и то довољно говори о њиховим успесима. Ми желимо себи да помогнемо и није наш проблем ако то омета њихове планове. Само своју судбину можете да контролишете... Мислим да би нама више значила победа, него што би њима нашкодио пораз у недељу", рекао је Далглиш.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи