Хет-трик Станковића

Када нема Етоа у нападу, добар је и Станковић, бар је тако било на утакмици између Интера и Парме на којој је капитен "орлова" постигао три поготка. Станквић постигао прва два и последњи погодак за свој тим. Интер добио утакмицу резултатом 5:2.

Тренер Интера Рафаел Бенитез не треба да брине за повређене играче док год има Дејана Станковића у тиму. Српски репрезентативац на мечу портив Парме био најбољи играч на терену и постигао три поготка за своју екипу, која је савладала Парму резултатом 5:2.

Иако су гости, голом Креспа, први дошли до вођства, капитен "орлова" је брзопотезном паљбом преокренуо резултат. Прво је у 17. минуту Станковић снажно шутирао на гол, лопта је погодила дефанзивца гостију и преварила голмана Парме.

Само минут касније, сјајним ударцем са двадесетак метара, Станковић је довео своју екипу у вођство од 2:1.

Та предност је повећана у 31. минуту голом Камбијаса, да би Креспо три минута после тога, својим другим поготком поново смањио предност Интера.

Следећи гол на утакмици у 72. минуту је постигао Тијаго Мота, да би три минута после тога, трећим поготком Дејан Станковић крунисао сјајну партију на мечу.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи