И Баварци помажу Краљеву

Помоћ Краљеву после земљотреса стиже и из Немачке, где кошаркаши минхенског Бајерна 2. децембра играју хуманитарни меч, са којег је сав приход намењен помоћи разрушеном граду. У акцију се укључио и фудбалер Бавараца, Бастијан Швајнштајгер, чији ће се дрес са потписом продавати на полувремену меча.

Од разорног земљотреса у Краљеву прошло је скоро месец дана, помоћ за обнову града долази са свих страна, па и ван граница наше земље.

После новца који је српски кошаркаш Ненад Крстић, уз помоћ своје НБА екипе Оклахома Тандерса, сакупио и послао порушеном граду, нова хуманитарна акција у којој учествују спортисти планирана је и у Немачкој.

Како преносе Вечерње новости, немачки кошаркашки тимови, Бајерн из Михена, и трећелигаш, Швенинген, 2. децембра одиграће пријатељски меч, са којег ће сав приход бити упућен Краљеву.

Идеја је потекла од селектора Немачке и тренера минхенске екипе, Дирка Бауермана, који се договорио са менаџером Швенингена, Аленом Велчићем.

Занимљиво је да се у акцију укључио фудбалер Бајерна, Бастијан Швајнштајгер, чији ће се дрес са потписом продавати на аукцији у полувремну меча.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи