Тренер као бек

Одбрана фудбалске екипе се састоји од левог и десног бека, два штопера, голмана, и када је у питаеу екипа Акусаса, тренера екипе. На мечу треће аргентинске лиге, тренер голмана Акусаса, улетео је на тренер да спречи напад противника, и спасио своју екипу скоро сигурног гола.

Иако је посао тенера да спреми играче, постави тактику, и изменама у право време промени ритам утакмице, неки стручњаци сматрају да то није довољно да утичу на стање на терену.

Тренер голмана аргентинског трећелигаша Акусаса, Гиљермо Крудо, постао је "јунак" утакмице, коју је његова екипа на свом терену играла против Комуникационеса.

При резултатау 1:1, гостујућа екипа је у 92. минуту имала одличан контранапад и прилику да победи. У том тренутку на сцену ступа тренер Гиљермо Крудо, који улеће на терен и, у бековском стилу, прекида напад гостујућег тима.

Фудбалери Комуникационеса су прво били у неверици, а онда су бесни гтели да линчују Круда. Судија је на крају, због "излета" на терен, искључио тренера, док је утакмица настављена на месту на којем не напад прекинут.

Иако се после утакмице јавно извинио за свој потез, дефанзивни квалитети Гиљерма Круда су његовој екипи на крају обезбедили један бод на мечу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи