Нема замене домаћинства?

Коначну одлуку о замени домаћинства Партизана и Слободе Поинт Севојно ипак ће дати Заједница Супер лиге. Иако су два клуба договорила да се меч последњег кола јесењег дела првенства, уместо у Лучанима одигра у Београду, председник Суперлигаша, Бранимир Бабарогић, најавио је преиспитивање те одлуке.

Нови фронт у "рату" који већ дуже време бесни између наша два најтрофејнија клуба, Црвене звезде и Партизана, отворен је после договора Слободе Поинт Севојна и црно-белих, да у последњем мечу јесењег Јелен супер лиге замене домаћинства.

Иако су две стране договориле замену домаћинства, до ње на крају можда ипак неће доћи, јер се у целу ствар умешао председник Заједнице Супер лиге, Бранимир Бабарогић. Како пише Спортски журнал, Бабарогић је сазвао хитан састанак Извршног одбора, на којем ће се расправљати о тој ствари.

Утакмица која је уместо у Лучанима требала да се игра у Београду на Партизановом стадиону, изазвала је оштре реакције управе црвено-белих, и још неких клубова.

Бабарогић је напоменуо да ће се седница Извршног одбора сигурно одржати или уторак, и да ће тада бити размотрена цела ситуација.

"Контактирао сам неколико клубова и распитао се за њихово мишљење о одлуци која може да донесе немир у такмичење и отвори нова питања, што нам није потребно...Чињеница је да одлука није добра. На састанку свих клубова ћемо је преиспитати и у случају договора је поништити ", нагласио је Бабарогић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи