Петица Бербатова

Бугарски нападач у редовима Манчестер јунајтеда постигао чак пет голова у мечу против Блекбурна (7:1). "Грађани" освојили само бод, примивши гол у последњем минуту. Тријумфовали и Арсенал, Вест Хем и Вулверхемптон, сутра играју Тотенхем и Ливерпул, док Челси гостује у Њукаслу.

Фудбалери Манчестер јунајтеда победили су данас на свом терену Блекбурн са 7:1, у утакмици 15. кола Премијер лиге и преузели прво место на табели.

Најзаслужнији за победу Манчестер јунајтеда био је Димитар Берабатов који је постигао пет голова. Бугарски фудбалер је мрежу погађао у другом, 27, 47, 62 и 70. минуту. Голове су постигли још Ји Сун Парк, у 23. минуту и Нани у 48.

Једини гол за гостујући тим постигао је Кристофер Самба у 83. минуту.

Манчестер јунајтед сада има 31 бод и осмом првенственом победом преузео је прво место од Арсенала, који је раније данас победио Астон Вилу са 2:4. "Тобџије" имају два бода мање од Јунајтеда, а актуелни шампион Челси има три бода мање, али и утакмицу мање.

Болтон је до бода против Блекпула на свом терену дошао у завршници надокнадивши два гола заостатка, а победу је испустио Манчестер сити, који је у 90. минуту примио гол против Стоука.

Сити је повео голом Мике Ричардса у 81. минуту, али је у последњем минуту изједначио Метју Етерингтон. Сити је остао четврти и има 26 бодова, а Стоук је осми са шест мање.

Вест Хем је до другог тријумфа у шампионату дошао победом над Виганом од 3:1, али је и даље остао на зачељу табеле, пошто је претпоследњи Вулверхемптон победио Сандерленд са 3:2.

"Чекићари" и Вулвси имају по 12 бодова, а Виган на 18. месту два више.

Вест Бромвич је у Ливерпулу победио Евертон са 4:1 и попео се на 11. место на табели, а бодове су поделили Фулам и Бирмингем сити, 1:1.

Сутра су на програму преостале две утакмице 15. кола: Њукасл - Челси и Тотенхем - Ливерпул.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи