Победа Бајерна

Фудбалери Бајерна из Минхена победили су данас Ајнтрахт са 4:1, у утакмици 14. кола Бундес лиге и попели се на пето место на табели, док је Казјзерслаутерн убедљиво савладао Шалке са 5:0.

Бајерн је на свом терену победио Ајнтрахт головима двоструког стрелца Анатолија Тимошчука, Томаса Милера и Марија Гомеса. Једини погодак за госте постигао је Теофанис Гекас.

Бајерн је сада пети на табели са 23 бода, а три бода мање има Ајнтрахт на деветом месту. Прва је Борусија из Дортмунда са 34 бода и утакмицом мање, а други је Мањц са 30 бодова.

Кајзерслаутерн се попео на 11. место на табели победом над Шалкеом од 5:0. Два гола на утакмици постигао је хрватски фудбалер Срђан Лакић, а у стрелце су се уписали Мартин Амедик, Иво Иличевић из пенала и Јан Моравек.

Кајзерслаутерн сада има 17 бодова, а Шалке је са четири бода мање на 15. месту и веома близу зоне испадања.

Хановер је победио Фрајбург са 3:0 и остварио девету победу у сезони, која му је донела треће место на табели.

Хамбург је победио Штутгарт са 4:2, док је Хофенхајм на свом терену успео да освоји бод против Бајера из Леверкузена, 2:2.

Вечерас играју још Борусија Дортмунд - Борусија Менхенгладбах, а сутра се састају Вердер - Санкт Паули и Келн - Волфсбург.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи