Бијелса прети отказом

Селектор репрезентације Чилеа Марсело Бијелса запретио је отказом ако на данашњим изборима победи шпански бизнисмен Хорхе Сеговија а Харолд Мајне-Николс не добије нови мандат на функцији председника Фудбалског савеза те јужно-америчке земље.

Мајне-Николс ће за ривала на изборима, који ће се одржати у ноћи између четвртка и петка по средњоевропском времену, имати Хорхеа Сеговију, шпанског бизнисмена и власника чилеанског клуба Унион Еспањола.

"Не бих могао и нећу да радим са господином Сеговијом", истакао је Бијелса, који је изузетно популаран у Чилеу, пошто је ове године довео национални тим до првог учешћа на Светском првенству после 1998.

Чиле је прошао и групну фазу такмичења, али је у осмини финала изгубио од Бразила.

Бијелсу је у Чиле довео Мајне-Николс, бивши новинар који пружа велику подршку мањим клубовима у земљи, којима је уручио и део прихода са Мундијала.

Сеговија има подршку највећих клубова попут Коло колоа, Универсидад де Чилеа и Универсидад католика.

Мајне-Николс је најавио да ће замолити Бијелсу да остане на кормилу репрезентације, па и ако он изгуби на изборима.

"Марсело је потребан Чилеу", истакао је Мајне-Николс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи