Дивац демантовао заверу

Председник Олимпијског комитета Србије (ОКС) Владе Дивац, демантовао је да подржава могућу заверу, чији је циљ смењивање актуелног руководства Фудбалског савеза Србије.

"Ја сам председник ОКС - институције која треба да помогне нашем спорту. То што се провлачи по медијима су глупости на које сам навикао у Србији". Прошле седмице председник ФСС Томислав Караџић је изјавио да иза деловања "самопроглашеног удружење навијача Орлови", са циљем да се смени руководство савеза, стоји бивши репрезентативац Саво Милошевић, а да према непотврђеним информацијама представници те групације имају и подршку Дивца.

"Треба сачекати неко време, па ће се показати права истина", поручио је председник ОКС. Дивац се осврнуо и на проблематичну материјалну ситуацију у Кошаркашком савезу Србије. "Моја и жеља свих у Олимпијском комитету је да направимо одскочну даску за спортисте, када је у питању реализовање њихових припрема и учешћа на великим такмичењима. Они морају да буду растерећени материјалних брига и да се једино концентришу на резултате", рекао је Дивац.

Први човек српске "олимпијске куће" оценио је да држава треба правовремено да реагује како би се спречили навијачки изгреди, као што је био случај 12. октобра у Ђенови, када су хулигани прекинули фудбалску утакмицу између Италије и Србије.

"Неопходно је што пре донети закон о спорту. Ако не ове, надам се да ће то бити учињено следеће године", поручио је Дивац.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи