Адријано умало покојник

Буран приватни живот у протеклом периоду могао је да дође главе бразилском фудбалеру Адријану. Како је признала његова мајка Росилда, овај контраверзни играч је у једном тренутку хтео да напусти фудбал и био је на ивици да изврши самоубиство.

Посећивао је луде журке, пио и дрогирао се, често користио услуге проститутки, дружио се са највећим јужноамеричким наркобосовима, чак био и оптужен за прање новца, на крају се ипак извукао.

Иако се чинило да му је цео живот једна луда журка, мало је познато да је бразилски фудбалер Адријано био на ивици самоубиства. Ово је потврдила његова мајка Росилда која је у изјави за Газето дела Спорт, рекла да је једва одговорила свог сина да се одлучи на тај корак.

Адријано је сада на путу да га медији поново памте само по игри а не по бурном приватном животу. Од доласка у екипу Роме, приватни живот Бразилца више није толико занимљив као пре неколико месеци.

Адријаново сулудо понашање, када се вратио у Бразил, има своје корене још док је у Италији наступао за екипу Интера, а како је његова мајка рекла, још ту се видело да је њен син упао у тешку депресију.

Росилда је нагласила да се стање њеног сина погоршало после смрти оца и да су се тада први пут јавиле мисли о самоубиству.

"Време када је Адријано упао у депресију поклопило са смрћу његовог оца. Тада су га многи људи критиковали а да нису ни знали кроз шта пролази. Једног дана ме је звао из Италије и рекао да му је доста свега, да хоће да наспусти фудбал и да размишља о самоубиству", рекла је Росилда.

Како је признала, Росилда га је саветовала да напусти фудбал уколико мисли да ће му бити боље, и да у том случају послуша своје срце.

Адријанова мајка је нагласила да је тај тежак период у животу сада прошао и да је Адријано нов човек.

"Адријано је сада нов човек, рекао ми је да је добро. Захвални смо председнику Интера Масиму Моратију који га је увек третирао као сина. Хвала богу што му је и Рома дала шансу и сигурна сам да их неће изневерити", нагласила је Росилда.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи