Бекс неће у Европу

Фудбалер Лос Анђелес галаксија Дејвид Бекам рекао је данас да не планира опет да оде на позајмицу у неки европски клуб, иако је признао да још није одустао од жеље да игра за репрезентацију Енглеске.

Бекам је у претходне две сезоне, по завршетку такмичења у МЛС лиги, одлазио на вишемесечне позајмице у италијански Милан.

"Никад не реци никад, али након опоравка од повреде усредсређен сам на повратак у праву форму", казао је 35-годишњи Бекам, који је због повреде ахилове пете пропустио Светско првенство у Јужној Африци.

Бекам је овог месеца неколико пута ушао у игру са клупе, а прошлог петка је први пут од марта био у стартној постави Галаксија.

"Помало сам био изненађен што сам свих 90 минута остао на терену, али сјајно сам се осећао. Баш ми је било тешко претходних шест месеци када нисам могао да играм", истакао је некадашњи капитен репрезентације Енглеске.

Селектор Енглеске Фабио Капело после Мундијала је најавио подмлађивање репрезентације.

"Коначну одлуку ће ипак донети селектор. Ја само могу да наставим да играм и да се надам позиву. Играње за национални тим је најважнија ствар за мене, то је остварење дечачког сна", закључио је Бекам, који је до сада одиграо 115 утакмица на национални тим.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи