Закардо хвали Љајића

После неколико мечева на којима је критикован, фудбалер Фјорентине Адем Љајић коначно добија похвале за своју игру. Игру младог српског репрезентативца похвалио је дефанзивац Парме Кристијано Закардо, који сматра да је Љајић одлична замена за повређеног Јоветића.

Победа Фјирентине над Пармом мало је олакшала притисак Михајловићу на клупи "виоле", а један од најзаслужнијих за то је млади српски репрезентативац Адем Љајић који је пружио сјајну игру и постигао погодак из пенала.

Похвале на рачун бившег играча није штедео ни противнички играч Кристијано Закардо. Дефанзивац Парме верује да је Љајић одлична замена за повређеног Стевана Јоветића.

"Када је Љајић стигао у Фјорентину требало му је мало времена да се навикне, али без сумње он поседује велики квалитет који је сад почео да показуј", рекао је Закардо.

Одлична игра Љајића и маестралан наступ Красића у овом колу Калча нису остале незапажене у спортској штампи на Апенинима, па су новине пуне бомбастичних наслова у којима се хвале игре српских репрезентативаца.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи