Вида хвали Бербу

Нико никада није сумњао у Димитра Бербатова, каже нови капитен Манчестера Немања Видић. Ако овако настави, освајамо Премијер лигу.

Немања Видић тврди да сви у Манчестеру нити једног тренутка нису посумњали у квалитете које има Димитар Бербатов, који је све критичаре ућуткао сјајном партијом и хет-триком против Ливерпула.

Осим победе коју је донео у највећем енглеском дербију, Бербатов је постао први играч још од Стена Пирсона који је постигао три гола Ливерпулу на једном мечу. А од тада је прошло пуне 64 године.

Новопечени капитен "Ђавола", Немања Видић, каже да у свлачионици нико никада није доводио у питање квалитете и класу Бугарина, а Бербатов се пуном паром бацио на посао који му је додељен - постизање голова.

"Сви врло добро знамо колико је добар играч. Његова техника је невероватна. Доста су га критиковали прошле године, јер није постизао много голова. Ове сезоне се распуцао, и постигао врло важне голове", рекао је српски репрезентативац.

Бербатов је у новој сезони постигао седам голова, и придружио се Флорану Малуди на врху листе стрелаца Премијер лиге.

"Научио је оно што је морао. Променио је игру у односу на прошлу годину. Више је у казненом простору и много је опаснији. Ако настави овако имамо добре шансе да освојимо првенство, а он може врло лако постати играч године", изјавио је Видић.

Навијачи Јунајтеда никада нису били убеђени да ће се трансфер Бугарина, вредан 30,75 милиона фунти, икада исплатити, јер Бербатов није заблистао још откако је прешао у Јунајтед из Тотенхема 2008. године, али је Бугарин партијом на Олд Трафорду ућуткао и највеће критичаре.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи