Без Робена до краја године

Напори на недавно завршеном Мундијалу у Јужној Африци почели су да узимају данак. Фудбалер бајерна Арјен Робен, због обновљене повреде тетиве одсуствоваће са терена до краја године. Холанђанин се повредио још пре Мундијала, али и поред тога наступио је за Холандију на том такмичењу.

Лоше вести долазе из Бајерна, најбољи играч екипе Арјен Робен теже се повредио и са терена ће одсуствовати до краја године.

Вест је потврдио директор Бавараца клуба Кристијан Нерлингер, који је објаснио да стара повреда тетиве код Робена није правилно лечена и да ће проћи доста времена до повратка овог играча на терен.

Робен се повредио пре Мундијала, али је и поред тога играо за Холандију у Јужној Африци. Према првим проценама најбољи играч Бундеслиге паузираће најмање два месеца, али се повратак на терен очекује тек следеће године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи