Евра улаже жалбу

Леви бек француске репрезентације и капитен на Мундијалу у Јужној Африци Патрис Евра одлучио је да уложи жалбу на одлуку француског фудбалског савеза, којом је суспендован на следећих пет мечева "триколора".

Капитен репрезентације Француске на недавно завршеном Светском купу у Јужној Африци Патрис Евра огласио се поводом суспензије коју му је одредила Француска фудбалска федерација (ФФФ).

Наиме, фудбалер Манчестер јунајтеда најавио је да ће се жалити на одлуку, која ће га онемугућити да у пет наредних мечева "галских петлова" буде део екипе.

Прошле недеље је Николас Анелка, који је кажњен са 18 утакмица неиграња за национални тим, изјавио да је одлука смешна и да су челници савеза кловнови.

Да подсетимо, инцидент се догодио у кампу репрезентације Француске, када је неколико играча, међу којима је био и Евра, одбило да тренира, због претходне одлуке селектора Доменека да удаљи Анелку из Јужне Африке.

Чак је и нови селектор Француза Лоран Блан био изненађен одлуком дисциплинске комисије националног савеза. Блан не може да прихвати зашто су играчи који су „колективно деловали" добили различиту казну.

Остаје да се види да ли ће суспензија остати на снази, да ли ће је се придржавати Блан и како ће жалба коју је уложио Евра утицати на развој ситуације у већ разрушеном табору "триколора".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи