Балотели у Ситију

Марио Балотели ново је појачање Манчестер ситија. Супер Марио је после успешно обављених медицинских прегледа потписао петогодишњи уговор са новим клубом. Продајом Балотелија Интер ће инкасирати најмање 25 милиона евра.

Два клуба су се договорила, по њега су послали приватни авион, завршио је медицинске прегледе и на крају потписао, Марио Балотели је ново појачање Манчестер ситија.

Преговори између Интера и Ситија трајали су недељама, а на крају ова два клуба су се договорила да  европски шампион за овог играча добије суму од 25 милиона евра, која би са бонусима могла да порасте за још три милиона.

Балотелију ће ова недеља свакако остати у лепом сећању, јер је два дана раније дебитовао за репрезентацију Италије, дан касније је напунио 20 година, а сада се налази и у једном од најбогатијих клубова на свету.

У новом клубу младог нападача чека стари тренер, Роберто Манћини, са којим је Балотели раније већ сарађивао у Интеру, и на чије је инсистирање и дошло до овог трансфера.

Млади Италијан сигурно неће наступити на старту Премијер лиге, где у првом колу Мначестер сити већ игра дерби утакмицу са Тотенхемом, али Балотелијев деби се очекује недељу дана касније против екипе Ливерпула.

Ипак, нису сви задовољни овим трнсфером. Интеров ветеран Марко Матераци сматра да ће одлазак младог нападача ослабити италијанску екипу.

Са друге стране долазак Балотелија је најгора могућа вест за Крега Беламија, који је сада сасвим сигурно завршио каријеру у Ситију.

После честих сукоба са тренером Манћинијем, контраверзном велшком нападачу је нађена замена, па се очекује да овај играч ускоро промени средину.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи