Калуђеровић на Маракани

Само дан пред почетак домаћег првенства на Маракану је стигло ново велико појачање. Андрија Калуђеровић нови је играч Црвене звезде. Бивши нападач ОФК Београда и Рада је са црвено-белима потписао трогодишњи уговор.

Оно што је претходних дана највљивано као могућност, коначно се и остварило, Андрија Калуђеровић је потписао за Црвену звезду. Финансијски детаљи нису позанти, а бивши нападач Рада је са клубом из Љутице Богдана потисао трогодишњи уговор.

Трансфер је финализован само дан пред почетак домаћег шампионата, а 23-годишњи нападач није крио задовољство због преласка у редове црвено-белих.

"Веома сам срећан што сам потписао уговор са нашим најбољим клубом, надам се да ћу оправдати очекивања и да ове године неће изостати дупла круна. Не желим одмах да обећавам голове, али верујем да ће се добар рад брзо исплатити", рекао је Калуђеровић и додао да је сигуран да ће се брзо уклопити у Звездин систем игре.

Иако првенство Србије почиње у суботу, на Маракани изгледа још није завршен прелазни рок. Црвено-бели већ неко време преговарају и са репрезентативцем Гане, Ли Адијем, док је на мети Звезде и млади штопер Јагодине, Данијел Михајловић.

У наредних неколико дана се очекује да и ови играчи појачају редове београдског клуба.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи