Кака на операцији

Мадридски Реал суочен је са проблемима пред старт нове сезоне, пошто у тиму португалског стручњака Жозеа Муриња у првим мечевима неће бити бразилског фудбалера Каке због предстојеће операције колена.

Лекарски тим "краљевског клуба" тврди да се ради о рутинској операцији која је Каки препоручена након повратка са шампионата света у Јужној Африци, на којем 28. годишњи плејмејкер није "блистао" у дресу "кариока".

Како је наведено на сајту Мадриђана, Кака је напустио тренинг-камп Реала у Лос Анђелесу и тренутно се налази у Белгији где ће и бити оперисан.

"Није драматична ситуација када не могу да рачунам на Каку неко време, иако се ради о једном од најбољих фудбалера на свету", у свом стилу прокоментарисао је Мурињо и додао да на располагању има "много добрих играча".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи