"Стара дама" жели Коларова

Српски репрезентативац, Александар Коларов, готово сигурно на крају сезоне напушта Лацио. После интересовања Интера и Реал Мадрида, најближи ангажовању Коларова торински Јувентус. Лацио чека Светски куп и нада се добрим партијама Коларова и репрезентације Србије.

Репрезентативац Србије, Александар Коларов, још увек је главна тема италијанских спортских новина. Коларов, готово сигурно, на крају сезоне напушта Лацио, због добрих игара и сукоба са навијачима "небеско плавих".

После интересовања Интера, у трку за српским репрезентативцем укључио се и Јувентус, чији челници планирају реновирање екипе после разочаравајућих резултата ове сезоне.

Интер је, по свему судећи, одустао од Коларова, иако је Мурињо у зимском прелазном року био врло заинтересован за довођење репрезентативног левог бека Србије. Међутим, на крају сезоне, готово је известан одлазак Португалца из редова петоструког узастопног првака Италије, па ће ту чињеницу, највероватније, искористити Јувентус.

Новац сигурно неће бити проблем за торинске "црно-беле", иако ће Лацио, готово сигурно, "зацепити" високо обештећење за Коларова, нарочито у случају добрих игара Србије на предстојећем Светском купу у Јужној Африци. Вредност Коларова је негде око 10 милиона евра, а Јувентус, чак, планира да, уз новац, понуди и Себастијана Ђовинка, који ове сезоне није био у прилици да искаже свој таленат.

Највећа препрека Јувентусу, биће конкуренција заинтересованих клубова. Иако ће Интер, највероватније, одустати од српског репрезентативца, у реду стоје бројни клубови са Апенина, а у спортским круговима помиње се име и мадридског Реала, као потенцијално нове средине за Коларова.

Осим Коларова, Јувентус жели и Швајцарца Рета Циглера, фудбалера Сампдорије. Циглер је у клубу из Ђенове од 2007. године, уговор му истиче следеће године, а висина трансфера не би требало да износи више од 10 милиона евра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи