Мурињо жели Реал Мадрид

Тренер Интера Жозе Мурињо рекао је да жели да постане тренер Реал Мадрида, али да није сигуран када ће се то догодити.

"Једине опције су ми Реал Мадрид и Интер. Само Реал би могао да ме натера да напустим италијански клуб после две године сјајног рада. Ако се то догоди, отићи ћу чисте савести, знајући да сам променио клуб", рекао је Мурињо за шпанску Марку.

Управа Реала није контактирала са Мурињом, а Португалац је рекао да би радо прихватио евентуалну понуду "краљевског" клуба.  "Ако као тренер и фудбалер никада нисте били у Реал Мадриду у каријери ће вам остати рупа. Желим да тренирам Реал, 100 одсто. Не могу да кажем да ли ће то бити следеће године или можда касније", рекао је он.

Мурињо је ове сезоне освојио "дуплу круну" са Интером, а у суботу ће се борити за трећи трофеј, када у Мадриду од 20.45 његова екипа буде играла против Бајерна из Минхена у финалу Лиге шампиона.

Генерални директор Реала Хорхе Валдано рекао је да ће управа клуба разговарати о евентуалном одласку тренера Мануела Пелегринија, пошто екипа ове сезоне није освојила ниједан трофеј. Пелегринију је остало још годину дана уговора.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи