Мурињо напушта Интер?

Биће чудо уколико Мурињо остане на клупи Интера, тврди председник клуба Масимо Морати. Медији већ виде харизматичног Португалца као новог тренера мадридског Реала. "Посебни" одлуку саопштава после финала Лиге шампиона.

Дан по освајању Скудета, председник Интера Масимо Морати забринуо је навијаче "неро-азура" најавом да би тренер екипе Жозе Мурињо могао да напусти клуб.

Морати је рекао да ће бити право чудо уколико харизматични Португалац остане на кормилу миланске екипе и наредне сезоне.

Према Моратијевим речима, тренер Интера ће ту одлуку донети после утакмице финала Лиге шампиона коју италијански клуб игра у суботу против минхенског Бајерна.

Ни сам председник клуба није сигуран колике су шансе да Португалац и наредне сезоне буде на кормилу Интера.

"Тешко је нагађати проценте када је у питању тако експлозивна личност као што је Мурињо. Нико не зна шта ће одлучити. Или ће та одлука бити неочекивана, или ће бити она коју смо на жалост очекивали", рекао је Морати.

Мурињо је претходно најављивао да ће скоро сигурно сести на клупу Реала из Мадрида, само нико није био сигуран када би то могло да се деси.

И поред успешне сезоне "посебни" је имао пуно проблема са медијима у Италији и фудбалским савезом те земље, који га је често кажњавао због његових оштрих изјава.

Неуспешна сезона Реала и сигурни одлазак Пелегринија само су додатно подгрејали причу о Мурињовом преласку на клупу "галактикоса", а и изјаве контраверзног тренера ишле су у прилог тој чињеници.

Навијачи Интера скоро не памте бољу сезону у којој је њихов клуб освојио дуплу круну, а има шансу да победом над Бајерном у суботу освоји и Лигу шампиона.

Без обзира на резултат у тој утакмици, сви навијачи Интера ће стрепети у недељу када буду чекали коначну одлуку Португалца, да ли ће и даље тренирати њихову екипу. И овај пут сви погледи ће поново бити усмерени само на "посебног".

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи