Ван Гал веран Баварцима

Луј ван Гал ипак остаје у Бајерну. Иако је у случају да освоји Лигу шампиона најавио да ће отићи из минхенског клуба, холандски стручњак каже да је нашао нови мотив за останак на клупи Бавараца.

Шеф стручног штаба Бајерна Луј ван Гал изјавио је да ће остати у клубу и ако у суботу у финалу Лиге шампиона победе Интер.

Холандски стручњак је пре месец дана рекао да ће отићи из клуба уколико освоје троструку круну, јер више неће имати шта да доказује. Уговор му, иначе, истиче у јуну наредне године.

"Предомислио сам се. Разговарао сам са пријатељима, играчима које водим и члановима управе и након тога одлучио да одрадим уговор до краја. Ипак, наредне године ће бити друга прича", рекао је Ван Гал.

Крајем прошле године Холанђанин је био надомак одласка, али не својом вољом, већ због лоших резултата. Крајем јесењег дела првенства Бајерн је знатно заостајао на табели, али је све кренуло набоље у другом делу.

После серије од 13 победа у Бундес лиги, Баварци су стигли до водеће позиције, а уследиле су и фантастичне игре у Лиги шампиона, па су челници клуба били приморани да наговарају Ван Гала да промени одлуку и остане и клубу, без обзира на исход финала Лиге шампиона.

"Први пут у каријери сам доживео да готово сви играчи без резерве прихватају моју филозофију игре. Додуше, требало је да прође неко време да се то деси, али онда је тим експлодирао. Уверен сам да можемо да играмо још боље и да ни из далека нисмо достигли свој максимим", рекао је Ван Гал.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи