Бајерну дупла круна

Фудбалери Бајерна из Минхена освојили су Куп Немачке пошто су у Берлину у финалу победили Вердер из Бремена са 4:0.

Бајерн је ове сезоне освојио осму "дуплу круну" у клупској историји, пошто је поред такмичења у Купу био најбољи и у Бундес лиги.

Изабраници Луја ван Гала ове сезоне могу да освоје и трећи трофеј, пошто 22. маја у Мадриду играју у финалу Лиге шампиона против Интера.

Бајерн је повео голом Арјена Робена у 34. минуту из једанаестерца, а вођство је дуплирао Ивица Олић у 51. минуту. Трећи гол постигао је Франк Рибери у 63, док је коначан резултат поставио Бастијан Швајнштајгер седам минута пре краја утакмице.

Вердер је утакмицу завршио са 10 играча пошто је капитен Торстен Фрингс искључен у 76. минуту.

Бајерн је у клупској историји освојио 22 шампионске титуле и 15 трофеја у Купу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи