Јевтић: Вратићемо дуг Напретку

Фудбалер Црвене звезде Александар Јевтић рекао је да ће његова екипа са много мотива играти у предстојећој утакмици против Напретка, пошто црвено-бели у првом делу сезоне у Крушевцу нису успели да освоје сва три бода.

Фудбалери Црвене звезде у суботу од 16.30 дочекују крушевачки Напредак, у утакмици 18. кола Супер лиге Србије. У првом делу првенства екипе су у Крушевцу одиграле 1:1 и то је једини нерешени резултат црвено-белих у првенству.

"Остали су нам дужни јер су једна од ретких екипа која нам је 'откинула' бодове. Имаћемо додатни мотив, желимо да им вратимо дуг, освојимо три бода и наставимо крупним корацима ка титули", рекао је Јевтић на конференцији за новинаре.

Он је додао да његова екипа не прати Партизанове резултате , који је поред Звезде једини конкурент за титулу.

"Не обазиремо се на резултатске неуспехе Партизана. Најбитније је да ређамо победе, да добро играмо и да на свакој утакмици дајемо све од себе", рекао је Јевтић.

Помоћни тренер Црвене звезде Александар Кристић рекао је да његови фудбалери поштују Напредак, али да ће учинити све да победе и наставе серију добрих резултата.

"Утакмица против Напретка је прилика за ново доказивање и још један степеник ка нашем циљу. Напредак је добра екипа, али све зависи од нас. Уважавамо противника, а само ако пружимо максимум можемо да победимо и приближимо се циљу", рекао је Кристић.

Тренер Црвене звезде Владимир Петровић ће за сутрашњу утакмицу са Напретком на располагању имати све играче.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи