Венгер бесан због Шокросовог "хорор" старта

Играч Арсенала Арон Ремзи поломио ногу у утакмици са Стоуком. Арсен Венгер бесан због Шокросовог старта . Очекује се да ће паузирати до краје сезоне, али и да ће се опоравити брже него Едуардо.

Лекари Арсенала ће тек касније ове седмице моћи да оцене колико ће дуго паузирати Арон Ремзи, који је на утакмици са Стоук ситијем поломио десну ногу. Хитна операција обављена је у суботу увече, али је већ сада извесно да овај талентовани фудбалер неће истрчати на терен до краја сезоне.

Ипак, лекари су већ сада сигурни да ће Ремзијев опоравак трајати знатно краће од Едуардове рехабилитације , који је због силних компликација морао да чека пуних 18 месеци како би се вратио у такмичарску форму.

После операције Ремзи ће током дана бити пребачен у Лондон, где ће почети озбиљну рехабилитацију, али менаџера тог тима Арсена Венгера ни два дана након утакмице не попушта бес због старта Рајана Шокроса.

"Најгоре је што ће та повреда имати ужасан утицај на наставак Ремзијеве каријере. То је скандалозно", рекао је Венгер, наводећи да Ремзи има само 19 година.

После слични повреда Едуарда и Абу Дијабија, за Венгера нема дилеме - "те повреде нису случајне".

"Нико од мојих играча никада никоме није поломио ногу... Покушавамао да играмо на начин за који сматрам да је исправан. Тако ћемо и наставити", рекао је Венгер.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи