Милан одустао од Сергеја; Јувентус није: Узда се у Мендеша

Италијански великан Милан у овом тренутку не може да доведе српског фудбалског репрезентативца из Лација Сергеја Милинковић-Савића, изјавио је нови спортски директор Леонардо. Леонардо је објасио да је због правила УЕФА Финансијског фер-плеја нема могућност да приушти трансфер Милинковић-Савића после доласка Јувентусовог тандема Матија Калдара - Гонзало Игуаин, иако би волео да га види на Сан Сиру.

"Због Финансијског-фер плеја не можемо да доведемо врхунског везисту. Уколико нађемо пут, у оквиру правила онда ћемо покушати да направимо чудо и потпишемо играча који би пуно помогао тиму. Ипак, мислим да то није реално", рекао је Леонардо, а преносе италијански медији.

Бразилац додаје да има велику жељу да Сергеја учини фудбалером Милана.

"Милинковић-Савић је сан многих клубова. Нажалост, у овом тренутку није могуће да се надамо играчу који толико кошта. Пре годину дана су ме питали кога Милан да доведе из Серије А, ја сам изабрао њега. Сергеј је модеран везиста, али није у нашим финансиским могућностима", каже Леонардо.

Милинковић-Савић се овог лета доводио у везу са најбољим клубовима Европе, највише Јувентусом који и даље није одустао од трансфера.

Јувентус се узда у моћног агента Жоржа Мендеша, човека који им је завршио посао око доласка Кристијана Роналда из Реала, и његове везе са првим човеком Лација Клаудиом Лотитом.

До сада је Лотито инсистирао на трансферу од најмање 120 милиона, а Мендеш ће покушати да га "смекша" када се затвори прелазни рок у Енглеској за два дана, односно када Римљанима понестане опција око будућности Сергеја (желе га Челси и Манчестер Јунајтед).

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи