Столица: Спремни за Партизан

На конференцији за медије пред меч са Партизаном, шеф стручног штаба Змајева Илија Столица, изјавио је да верује да је његова екипа доказала квалитет и да може да се супротстави било коме.

"Очекује нас квалитетна фудбалска представа, јер испред себе имамо екипу која има шампионске амбиције", рекао је Столица.

"Излазимо из утакмице на којој смо показали висок квалитет и где смо показали да можемо да се меримо са сваком екипом из Суперлиге. Ношени добром атмосфером очекујемо да имамо исти приступ и у суботу, али и у свим утакмицама до краја. Амбиције које смо поставили на почетку плеј офа су реалне и знамо екипу Партизана. Феноменално су вођени од стране Марка Николића и имају серију резултата који су за сваку похвалу. Међутим, тражимо добру игру да презентујемо и из те игре верујем да це доћи и позитиван резултат", закључио је Илија Столица.

 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи