Читај ми!

Потврда из ФС Словеније: Николић није кажњен

Тренер фудбалера Партизана Марко Николић не издржава никакву суспензију нити се против њега води било какав дисциплински поступак пред Фудбалским савезом Словеније, саопштили су црно-бели.

Фудбалски клуб Партизан доставио је медијима документ који је ФС Словеније издао на Николићев захтев 2. јуна прошле године.

"Фудбалски савез Словеније жели званично да потврди да је господин Марко Николић, рођен 20. јула 1979, власник Уефа про лиценце, био тренер Олимпије од јануара до априла 2016. Олимпија је освојила првенство Словеније у сезони 2015/16. са 74 бода. Истовремено, желимо да потврдимо да господин Марко Николић не служи никакву суспензију нити се против њега води било какав дисциплински поступак пред ФС Словеније", пише у документу.

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић рекао је у понедељак да је Николић суспендован у Словенији због расизма док је предводио Олимпију, али да му је ипак дозвољено да води Партизан на почетку ове сезоне. Терзић је тада оптужио Партизан за лоповлук, рекавши да су Звезди "лопови отели титулу".

Николић је синоћ, након утакмице са Војводином, рекао да су ти наводи "ноторна неистина".

"То је ноторна неистина, имам документ да немам никакву суспензију ни у Словенији ни у једној другој земљи, нити би ме било ко запослио да имам казну... Неистина, као и све остало што је речено на том пресу. Тачка", рекао је синоћ Николић.

Партизан је тренутно први на табели Супер лиге Србије са 49 бодова, односно има три бода више од Звезде три кола пре краја шампионата. Црно-бели су се пласирали и у финале Купа Србије, где их очекује дуел са "вечитим" ривалом.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи