Читај ми!

Атлетико освојио Суперкуп против Шапекоенсеа у Медељину

Фудбалери Атлетико Насионала освојили су Суперкуп Јужне Америке победом над Шапекоенсеом 4:1 у Медељину, месту где пре шест месеци због авионске несреће нису одиграли реванш финала Купа Судамерикана.

У мечу пуном емоција након трагедије која је задесила бразилски клуб када је погинула 71 особа, а преживела само тројица фудбалера, Атилетко је надокнадио 1:2 из првог меча и подигао трофеј Рекопа Судамерикана.

Голове за колумбијски тим постигли су Даиро Морено у 2. и 67, као и Андрес Ибаргуен у 31. и 81, док је пораз гостију ублажио Тулио де Мело у 83. минуту.

После трагедије баш на Атлетикову иницијативу Шапекоенсеу је додељен пехар Судамерикана, а сада су Колумбијци дошли до Рекопа Судамерикана.

Меч су уживо посматрали и тројица играча који су преживели пад авиона Алан Рушел, Џексон Фолман и Нето.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи