Читај ми!

Партизан: Продаја сезонских улазница од 18. маја

Фудбалски клуб Партизан саопштио је да ће продаја сезонских улазница за наредну сезону почети 18. маја.

"Раније него иначе Партизан креће са припремама за следећу сезону. У жељи да се избегну гужве, олакша куповина и издавање сезонских улазница за најверније навијаче, а узимајући у обзир почетак следећег такмичарског циклуса, продаја ће почети у четвртак, 18. маја", наводи се у саопштењу Партизана.

Цена сезонске улазнице за јужну трибину износи 2.500 динара, за бочне делове источне и западне трибине по 5.000, док ће се сезонске улазнице за централне делове тих трибина продавати по 6.000 динара.

Власници годишњих карата из ове сезоне, како се наводи, имају попуст од 500 динара. За остваривање попуста потребно је донети на увид сезонску улазницу за сезону 2016/17.

Сезонска улазница за трибине укључује: све квалификационе утакмице за групну фазу УЕФА такмичења, све пријатељске утакмице, све утакмице у првенству, укључујући и "вечити" дерби против Црвене звезде, као и право прече куповине/резервације за групну фазу УЕФА такмичења.

Поред власника сезонских улазница, попусти приликом куповине сезонских улазница за такмичарску 2017/18. важе и за студенте и средњошколце, припаднице лепшег пола, као и за куповину породичног пакета.

Партизан напомиње да попусти нису кумулативни, као и да је за остваривање попуста потребно поред личног документа са сликом на увид донети и основ попуста (ђачка књижица, индекс).

Особе млађе од 16 година не могу саме купити сезонску улазницу, додаје се у саопштењу Партизана.

Партизан је одредио и цену сезонских улазница за место у ложама и оне износе од 50.000 до 70.000 динара. За власнике сезонских улазница за ложе, за прошлу такмичарску годину, попуст износи десет одсто.

Сезонске улазнице ће се продавати на стадиону Партизана (локал у приземљу северног дела стадиона, близу улаза у службене просторије) радним данима од 10.00 до 18.00, као и у продавници ТикетЛајна на Новом Београду (Булевар Милутина Миланковића 1).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи