Мората одбио Кинезе због Челсија

Нападач Реал Мадрида, Алваро Мората, одбио је богату понуду неименованог кинеског клуба од 35 милиона евра годишње јер жели да следеће сезоне игра у Челсију, пише Марка.

Мората нема намеру да буде резервна опција Кариму Бенземи, али ни да игра фудбал у Кини, чак ни да поред Карлоса Тевеза буде најплаћенији играч планете, јер хоће још да игра на највећем нивоу у Европи.

Овај 24-годишњи шпански голгетер спреман је да потпише за Челси и прихвати позив менаџера Антонија Контеа, са којим је успешно сарађивао у Јувентусу.

Мората је ове сезоне постигао 20 голова, иако је био у другом плану код тренера Зиненедина Зидана и то је једини разлог зашто инсистира да оде из матичног клуба.

Он се летос вратио у Реал Мадрид из Јувентуса, где је имао две одличне сезоне, али упркос томе што је тражио већу минутажу, Зидан је више поверења имао у Бензему.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи