Раднички победио Напредак, реми Радника и Новог Пазара

Фудбалери Радничког из Ниша победили су у Крушевцу Напредак са 2:0 у 34. колу Суперлиге Србије, док су Радник и Нови Пазар у Сурдулици играли нерешено 1:1.

Нишлије су на гостовању у Крушевцу наставили серију победа у плеј-офу Суперлиге, уписавши трећи узастопни тријумф.

Раднички је до предности стигао у 45. минуту поготком Рјота Номе, да би Немања Којић у 55. повисио на 2:0.

Напредак у наставку сусрета није успео да дође до гола, иако је Раднички од 82. минута имао играча мање на терену након што је Радош Булатовић добио други жути картон, па је тако тим из Крушевца уписао трећи узастопни пораз.

Раднички је пети на табели Суперлиге са 31 бодом, док је Напредак шести са 26.

Нови Пазар је на гостовању против Радника дошао до битног бода у плеј-ауту, који га је оставио у трци за опстанак у Суперлиги Србије.

Гости су имали два играча мање, али су и поред тога успели да дођу до гола у судијској надокнади времена првог дела игре, када је Иван Марковић савладао Огњена Чанчаревића.

Нови Пазар је и даље последњи у плеј-аут групи са 14 бодова, док је Радник трећи са 23.

Раније данас, фудбалери Спартака и Рада одиграли су Суботици нерешено без голова.

Спартак је током већег дела меча био бољи ривал, али пред својим навијачима није успео да дође до тријумфа, док је Рад с друге стране углавном био концентрисан на контранападе.

Екипи с Бањице данашњи бод, први после три пораза у плеј-аут групи Суперлиге, изузетно је значајан у борби за опстанак, пошто су сада на четвртој позицији са 19 бодова, два више од Металца који је у зони испадања, док је Спартак други са 26.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи