Читај ми!

Петковић: Хладном главом до победе

Фудбалер Црвене звезде Марко Петковић рекао је да је његовој екипи на мечу против Рада све било лакше после првог гола и додао да су црвено-бели били паметни да не прокоцкају предност већ да су је увећали. Свој други гол у црвено-белом дресу, а четврти на утакмици постигао је Петковић.

"Добро смо отворили овај меч, за разлику од неколико претходних пута када нисмо ушли у утакмицу на прави начин. Нисмо имали среће да из прве шансе у трећем минуту постигнемо гол, али, срећом, Плавшић је врло лепом соло-акцијом, када је било најважније, постигао гол. После тог поготка све је било много лакше и без већих проблема смо тријумфовали на крају", рекао је Патковић.

Фудбалери Звезде победили су на Бањици екипу Рада са убедљивих 4:0 у утакмици 29. кола Супер лиге Србије. До плеј-офа Звезди је остао сусрет са Борцем.

"За нас је генерално гостовање на Бањици незгодно, али то данас није био случај. Били смо довољно паметни да не прокоцкамо предност, већ да је до краја само увећамо. Значи нам што смо овом победом обезбедили прво место пред плеј-оф и поделу бодова", рекао је Петковић.

"Ипак, наравно да нам је јако важно да победимо и у наредној утакмици како би остала иста бодовна разлика", додао је он.

Свој други гол у црвено-белом дресу, а четврти на утакмици постигао је Петковић.

"У последње време се налазим у доброј форми, радује ме што награда стиже у виду поготка. За разлику од прошле утакмице, овог пута је Канга мени асистирао. Добро сам искористио његов шут, реаговао главом и поставио коначан резултат", рекао је Петковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи