Шокантан пораз Црне Горе у Јерменији

Иако је Црна Гора водила са 2:0 на полувремену, из Јеревана се враћа "празних шака", пошто је домаћин прво изједначио, а потом голом у 93. минуту освојио сва три бода.

Црна Гора је одлично отворила меч, па је до одмора направила лепу предност, головима Дамира Којашевића и Стевана Јоветића.

Међутим, упорни домаћин је у наставку меча стигао до спектакуларне победе. 

Прво је Григорјан у 50. минуту смањио предност Црне Горе на 1:2, потом је изједначење донео Харојан у 74. минуту, а онда је, у трећем минуту судијске надокнаде, Газарјан донео победу домаћину.

Црна Гора, после четири одиграна кола, има седам бодова и друга је на табели у Групи Е, док је Јерменија последња, а ово су јој први бодови у овом квалификационом циклусу.

Данска је са 4:1 на свом терену победила Казахстан, док је Пољска на гостујућем терену победила Румунију са 3:0 и преузела прво место на табели. Голове је постигао Роберт Левандовски у 83. минуту и првом минуту судијске надокнаде времена.

Пољска је прва на табели у Групи Е са 10 бодова, Црна Гора има три бода мање, а Данска је трећа са шест бодова. Румунија на четвртом месту има пет бодова, Јерменија три, а Казахстан на последњем месту има два бода.  

Pепрезентација Енглеске победила је на Вемблију Шкотску са 3:0, у утакмици четвртог кола Групе Ф у квалификацијама за Светско првенство 2018. године.

Голове за Енглеску постигли су Данијел Стариџ у 24, Адам Лалана у 50. и Гари Кејхил у 61. минуту.

У осталим утакмицама Словенија је на гостујућем терену победила Малту голом Бењамина Вербића у 47. минуту, док је Словачка као домаћин победила Литванију са 4:0.

Енглеска је прва на табели са 10 бодова, а Словенија има два бода мање. Словачка на трећем месту има шест бодова, Литванија је сакупила пет, Шкотска четири, док је Малта без бодова.

Немачка је победила на гостујућем терену Сан Марино са 8:0, у Групи Ц и остварила четврту победу.

Троструки стрелац био је Серж Гнабри, у деветом, 58. и 71. минуту, а два гола постигао је Јонас Хектор, у 32. и 65. Голове су постигли још Сам Кедира у седмом и Кевин Фоланд у 86. минуту, док је аутогол постигао Матија Стефанели у 82. минуту.

У осталим утакмицама у групи, Северна Ирска је на свом терену победила Азербејџан са 4:0, а Чешка је као домаћин победила Норвешку са 2:1.

Фудбалери Француске победили су на свовм терену Шведску са 2:1 и задржали прво место на табели. Шведска је повела голом Емила Форсберга у 55. минуту, а изједначио је Пол Погба у 58. Победу "триколорима" донео је Димитри Паје у 65. минуту.

Француска је прва на табели са 10 бодова, а Шведска је друга са три бода мање.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару