Божовић: Титула без навијача? Није то то...

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић изјавио је да не осећа узбуђење, иако његов тим победом над Чукаричким има шансу да освоји 27. шампионску титулу, јер неће бити навијача због казне.

"Коначно нам се пружа прилика да званично постанемо прваци у лиги која траје 'три године'. Били смо први прошле године, али сада тек имамо прилику да прославимо. Свесни смо шта нас чека, Чукарички је екипа за поштовање и могу сваког да победе. Надам се да ћемо победити и освојити дуго чекану титулу", рекао је Божовић на конференцији за медије на стадиону Рајко Митић.

Он је поручио да жали што публика неће бити на сутрашњем мечу због казне ФСС после нереда на 151. вечитом дербију.

"Биће нам прво такво искуство ове сезоне, али шта је ту је. Морамо прво да победимо да бисмо славили, у оптицају су пораз и реми, у фудбалу све је могуће", рекао је Божовић и додао да се не плаши евентуалног тријумфа Чукаричког, којим би се тим са Бановог Брда пришао на "само" шест бодова више.

Божовић је рекао да "није претерано узбуђен", јер неће бити навијача на трибинама. Такође, он је оценио да је Чукарички прави пример како би један клуб у Србији требало да функционише.

"Они имају газду, а тамо где је газда ствари се знају. Обрадовић је показао како један клуб може да има успешне резултате и уопште да ради. Када у кући немате главу, она пропада. Клубови су свачији и ничији", објаснио је Божовић.

Он је открио да се први стрелац црвено-белих, али и Суперлиге, Уго Вијеира јавио из Португалије и поручио да би ускоро могао да се врати на терен после повреде.

Крилни фудбалер Црвене звезде Славољуб Срнић, иначе бивши играч Чукаричког, навео је да се нада голу и победи у сутрашњем сусрету.

"Мислим да је одавно требало да будемо прваци. Играмо против силно мотивисане екипе, али без обзира на то идемо да осигурамо титилу. Било би лепше да са навијачима прославимо, недостајаће пуно. Желим гол Чукаричком, дуго нисам био стрелац", закључио је Срнић.

Утакмица 3. кола плеј-офа Суперлиге између Црвене звезде и Чукаричког игра се сутра од 18 сати на стадиону Рајко Митић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 22. август 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару