Илиев: Михајловић може само у Чукарички... за десет милиона!

Спортски директор Партизана Ивица Илиев рекао је да Немања Михајловић нема дозволу да на лето оде у иностранство, али да може да пређе у Чукарички у случају понуде од 10 милиона евра.

Чукарички је недавно јавно изразио интересовање за истакнутог фудбалера Партизана, али према речима Илиева понуда још није стигла у Хумску.

"Чукарички је велики европски клуб, који води богати власник, а читам и да финансијски најбоље стоје у Србији. Цена је десет милиона евра и ако уплате, њихов је. Михајловић није на продају у иностранство - само у Чукарички за поменути износ", рекао је Илиев.

Он је додао да већ сада размишља о летњем прелазном року, иако ће крајем маја бити Скупштина клуба на којој се бира ново руководство.

"Понашам се као да ћу живети 100 година или умрети данас. Непрофесионално и неодговорно је да оставим свој посао у овом тренутку. Ако неко дође уместо мене, имаће озбиљне играче и уживаће у плодовима. Погодили смо у свему што смо причали, довели квалитетна појачања која на терену то показују", навео је челник Партизана и подсетио да су му се многи смејали када је у суперлативима говорио о Михајловићу.

"Чудно ми је сада, мислили су да је Ивица Илиев луд, а сада се прича како је Михајловић одличан. Наставићу да засмејавам и даље јавност, иако прича и није смешна. Међутим, нисам ја крив за то, већ се друштво последњих година наслушало свега".

Према његовим речима, црно-бели ће на лето имати најмање идентичан буџет као у јануару за појачања.

"Радин и Ђуричковић би били појачања од помоћи за Партизан. Познато је да имамо лимит од четири странца и поред Гогуе, Евертона и Бандаловског можемо још једног да доведемо. Потребна нам је допуна у нападу", рекао је Илиев, не искључивши могућност да Божинов напусти Партизан.

"Ништа није сигурно, јер још има уговор са нама. Не улазим у детаље са килажом, али статистика говори за њега", јасан је бивши првотимац црно-белих.

Илиев истиче да клуб мора да прода два или три играча како би побољшао финансијску ситуацију, што је стара бољка српских клубова.

"Морамо да продајемо јер нам треба за живот. Квалификације за Лигу Европе немају награде као за Лигу шампиона, али је тежи пут, иако смо повлашћени. Гајим наду да можемо да уђемо у групну фазу, што би била огромна ствар".

Он је кратко прокоментарисао наводе да би садашњи капитен Саша Илић могао да га наследи на месту спортског директора после Скупштине.

"Не постоји боља особа за то место од Саше. Само је питање да ли жели да се тиме бави. Велики смо другари и причамо о свему. Сале је легенда Партизана и све најлепше мислим о њему", закључио је Илиев.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 23. август 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару