Читај ми!

Фудбалске звезде у акцији "Асови за децу"

Садашњи и бивши српски фудбалери одиграће 24. маја хумантирани меч на стадиону Партизана у акцији Јована Симића "Асови за децу", као помоћ да се изгради дечје онколошко одељење у Нишу.

Симић је за ову акцију добио помоћ "Егзит" фондације, Националног удружења родитеља деце оболеле од рака и ФК Партизан. Утакмица је на програму 24. маја од 20 сати, а цене карата су 300 динара (север и југ) и 500 (исток и запад). 

Два тима са клупе водиће Радомир Антић и Бора Милутиновић, а на терену ће бити Саша Илић, Милан Бишевац, Ивица Краљ, Жељко Бркић, Младен Крстајић, Ивица Илиев, Алберт Нађ, Предраг Мијатовић, Матеја Кежман, Горан Друлић, Никола Жигић, Михајло Пјановић, Перица Огњеновић и многи други.

Заговорник акције Јован Симић захвалио је "Егзит" фондацији и Партизану на подршци око организовања утакмице.

"Ово је нешто о чему маштам дуго и на чему радим месецима. Увек сам желео да окупим све звезде које је Србија дала и да одиграмо хуманитарни меч. Потребна је велика свота новца, али је ово велики пројекат. Деца у Нишу немају најбоље услове за лечење и неопходно је да им олакшамо процес оздрављења", навео је Симић.

Представник "Егзит" фондације Душан Ковачевић поручио је да су грађани на великом испиту да напуне стадион Партизана за фудбалски спектакл.

"Србија ће положити испит само ако стадион буде пун. Ово су ствари за које вреди живети", казао је Ковачевић.

Председник Националног удружења родитеља деце оболеле од рака Тодор Манчић каже да се та организација већ 13 година бави помагањем деци оболелој од рака.

"Акција је важна јер ће пуно људи сазнати да постоје они који се боре за живот свог детета. Родитељске куће служе да смање трошкове лечења, увек нам је потребна помоћ и ово је диван начин да се до тога дође", закључио је Манчић.

Утакмица је на програму 24. маја од 20 сати, а цене карата су 300 динара (север и југ) и 500 (исток и запад).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 23. август 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару