Мино Рајола: Златан није човек, сви га желе – осим Манчестер ситија!

Мино Рајола је суперагент. Лако је препознатљив, нема таквих превише. Он спада у најмоћније људе светског фудбала и када он говори – а посебно када је тема његове беседе његов клијент и један од најбољих фудбалера света Златан Ибрахимовић – онда вреди и обратити пажњу.

Агент Златана Ибрахимовића рекао је да су за шведског нападача заинтересовани сви врхунски премијерлигашки клубови, осим Манчестер ситија.

Ибрахимовићев уговор са Пари Сен Жерменом истиче на крају сезоне, па ће он постати слободан играч. За њега су, природно, заинтересовани бројни европски клубови. Међутим, како ће Пеп Гвардиола од лета сести на клупу Манчестер ситија, а знајући бурну историју њихових односа из времена када су сарађивали у Барселони, јасно је да се тамо популарни Ибра неће упутити.

"Осим Манчестер ситија, кога ће тренирати Пеп Гвардиола, сви велики клубови су са нама ступили у контакт", рекао је Ибрахимовићев агент Мино Рајола за лист Газета дело спорт.

Он је додао да клуб који ангажује Ибрахимовића може да очекује да ће тај 34-годишњи шведски фудбалер играти на врхунском нивоу још неколико година.

"Уз његову грађу, физичку припремљеност и начин размишљања, Златан може да игра још пет година. Он има невероватну енергију која се годинама увећава. Када има времена, он иде у лов. Могу рећи да он није човек, у смислу да људи не могу ни да замисле за шта је све способан", рекао је Рајола.

Агент је навео да су за његовог клијента заинтересовани и италијански клубови и да је Интер послао понуду, али је додао да постоји могућност да Ибрахимовић остане у Пари Сен Жермену.

"Они раде све што могу како би продужили уговор са Ибрахимовићем. Париз је једна од опција", рекао је Рајола.

Ибрахимовић је ове сезоне најбољи стрелац француске лиге са 27 голова. Он је рекао да би на крају сезоне "свашта могло да се догоди", па и да заврши каријеру.

"Остала су ми три месеца уговора са Пари Сен Жерменом и видећемо шта ће се догодити. Велике ствари ће се догодити. Можда ћу се повући. Нико не размишља о тој могућности. Али волео бих да се повучем из врхунског фудбала док сам још на врху", рекао је Ибрахимовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 25. август 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару