Читај ми!

Савићевић: Михајловић извлачи максимум из овог Милана

Легенда Милана Дејан Савићевић изјавио је да садашњи тренер "росонера" Синиша Михајловић даје све од себе и да успева да извуче максимум из тима који има на располагању.

Савићевић, који је био саиграч са Михајловићем у Црвеној звезди и репрезентацији, оставио је дубок траг у Милану од 1992. до 1998. године колико је носио црвено-црни дрес.

"Михајловић има на располагању знатно слабији тим од Јувентуса или Наполија. Алегри у екипи има много шампиона, Сари три или четири играча који могу да направе разлику. А Михајловић? Можда пар", изјавио је Савићевић за Коријере дело спорт.

Некадашњи ас, који је на Апенинима добио надимак "Геније" истакао је да је немогуће направити паралелу између његовог и садашњег МИлана.

"У моје време Милан је узимао најбоље играче на тржишту, а сада неки други клубови имају више новца или више улажу. Та разлика се може премостити само напорним радом или улагањем у младе", поручио је Савићевић.

Он је прокоментарисао и лошу форму Марија Балотелија, који је летос доведен на позајмицу из Ливерпула.

"Искрено, не разумем ту одлуку. Не мислим да Балотели није велики нападач, али сви знамо какав је он момак. Шта су људи у Милану мислили? Да ће се променити? Очекивао сам да Милан буде опрезнији", поручио је Савићевић, који је са МИланом освојио три Скудета и Лигу шампиона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи