Читај ми!

Коцић: За Србију до последње капи крви и зноја...

Српски репрезентативац у футсалу Младен Коцић обећао је да ће екипа, уз велику помоћ са трибина, дати све од себе да направи успех на Европском првенству у Београду.

Србија је на најбољи начин отворила шампионат победом над Словенијом (5:1) пред 11.000 гледалаца у Арени.

"Знали смо да ће бити тешко, створили смо себи притисак због домаћег терена и амбијента који нас је дочекао. Видело се то у првом полувремену када нисмо били на свом нивоу. У наставку је све дошло на своје место, деловали смо растерећено, а публика нас је водила до важне победе", рекао је Коцић за сајт ФСС.

"Десетка" Србије додала је да екипа у добром расположењу чека дуел са Португалијом у суботу, који ће одлучити о првом месту А групе.

"Ми смо сада у доброј позицији, пред оваквом публиком и пуном Ареном, никоме од ривала неће бити лако. Ни Португалији са најбољим играчем света Рикардињом. Могу само да обећам да ћемо за Србију играти до последње капи крви и зноја, свесни да су ово тренуци који остају за сва времена у нашим животима. Живимо сан који бисмо да траје што дуже", закључио је Коцић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи