Читај ми!

Станковић: Пред пуном Ареном ништа није немогуће

Легендарни Дејан Станковић верује да репрезентација Србије у футсалу може далеко да догура на Европском првенству у Београду, пред пуном Ареном.

Амбасадор Европског првенства у футсалу Дејан Станковић, рекордер по броју утакмица за фудбалску репрезентацију Србије, рекао је да му је било задовољство што се нашао међу 11.000 гледалаца у Арени и поручио да за српски тим уз подршку са трибина ништа није немогуће.

"Верујем да ће селектор Аца Ковачевић направити све што је у његовој моћи са овом феноменалном групом играча која већ дуже игра заједно. Види се њихово јединство и воља за победу. У почетку овога меча је можда било тешко играчима да се покажу пред оваквим амбијентом, пред својом публиком, мада су се после ослободили и показали умеће. Сигуран сам да ће у наставку дати све од себе. Момци су показали да су уметници са лоптом", истакао је Станковић.

Србија је на старту убедљиво савладала Словенију са 5:1, а наредни меч игра у суботу увече против Португалије.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи