Лулићу одстрањен део прста после повреде у теретани

Фудбалеру Лација и репрезентативцу Босне и Херцеговине Сенаду Лулићу ампутиран је део прста након повреде у теретани, саопштио је римски клуб.

За сада нису познате околности под којима је дошло до повреде, а поједини италијански медији наводе да је Лулићу одстрањен горњи део домалог прста, као и да има фрактуру још два.

Лулић ће остати на клиници на посматрању наредна два или три дана. Није најјасније када ће се вратити на терен, али тешко је замислити да ће се то догодити пре Нове године.

Лулић има 29 година, рођен је у Мостару, а пре него што је стигао у Лацио целу каријеру провео је у Швајцарској, где је наступао за Белинцону, Грасхоперс и Јанг Бојс.

За репрезентацију Босне и Херцеговине одиграо је 47 утакмица и постигао два гола.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи