Читај ми!

Коларов стрелац у победи Ситија, "Хичкок" у Борнмуту

Манчестер сити савладао Саутемптон са 3:1 и вратио се на чело Премијер лиге. Борнмут у 98. минуту стигао до бода против Евертона, који је повео три минута раније.

Фудбалери Манчестер ситија победили су Саутемптон са 3:1 у 14. колу Премијер лиге и тако се вратили на прво место табеле, захваљујући ремију Лестера и Манчестер Јунајтеда. Екипа Мануела Пелегринија има исти број бодова као Лестер и бод више од Манчестер јунајтеда.

Сити је славио после две утакмице без тријумфа, а трећи гол постигао је репрезентативац Србије Александар Коларов.

Најузбудљивија у поподневним мечевима била је утакмица Евертона и Борнмута. Евертон је прво изгубио вођство од 2:0, али је повео у 95, да би Борнмут изједначио у 98. минуту.

Њукасл је изгубио са 5:1 у гостима против Кристал Паласа и дошао на претпоследње, 19. место.

Евертон је нерешеним резултатом против Борнмута дошао на седмо место с 21 бодом, једним мање од Кристал Паласа, који је својом седмом победом у сезони дошао на шесто место.

Вест Хем има такође 21 бод, али тек сутра игра против Вест Бромвича.

Занимљиво је било и у Бирмингему, где је Вотфорд, после два пораза, победио Астон Вилу са 3:2, док је Сандерленд победио Стоук резултатом 2:0 и побегао из зоне испадања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи