Читај ми!

ФС Јерменије: Играчи су нас издали против Албаније

Председник Фудбалског савеза Јерменије Рубен Харјапетјан оптужио је репрезентативце да су наместили меч против Албаније у Јеревану, након што су гости победом од 3:0 обезбедили пласман на шампионат Европе.

Албански медији су писали да су јерменски голман и тројица одбрамбених играча поделили два милиона евра како би помогли Албанији да оствари највећи резултат у историји албанског фудбала, преноси Танјуг.

Харјапетјан није желео да каже на кога сумња, али је поручио да ће искоренити малверзације.

"Репрезентација припада целој нацији и сви бисмо морали да будемо незадовољни. Као председник, учинићу све да превазиђемо ову кризу. Наши репрезентативци очигледно нису желели да играју, то је издаја. И да смо имали најбољег селектора на свету, опет бисмо изгубили", рекао је Харјапетјан, а преноси Јерменпрес.

"Наравно да не мислим на све играче. У питању је неколицина њих. Не желим да их именујем, али фудбал је колективни спорт и све малверзације треба што пре искоренити", рекао је Хајрапетјан и додао да би требало променити састав Јерменије пред почетак наредних квалификација.

Први човек јерменског фудбала негирао је да ће понудити оставку после скандала у Јеревану.

Подсетимо, Албанија је до неопходног тријумфа у Јерменији дошла након што су домаћи фудбалери постигли два аутогола, већ после 23 минута.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи