Читај ми!

Ивановић: Ово није нормално, опет исте грешке

Капитен фудбалске репрезентације Србије Бранислав Ивановић оценио је да је екипа у утакмици са Чешком, коју је изгубила са 4:1, опет правила исте грешке.

"Почели смо добро и деловало је као да имамо контролу утакмице, али после тога поново нам се десило оно наше кад изгубимо систем. Чеси су показали како се кажњавају грешке противника, а ми смо деловали као ноншалантна екипа и без идеје", изјавио је Ивановић новинарима у Острави.

Он је додао да играчи много разговарају међусобно и да је ненормално да се дешавају такве осцилације.

"У неке утакмице улазимо као фаворити, а не бисмо смели на то ни да помислимо. Чеси немају неки индивидуални квалитет, а победили су нас после наших грешака".

Ивановић је стао у заштиту Александра Митровића, јер је, како је навео, млад играч.

"Он увек делује тромо, као да има вишак килограма. Њему треба гол, подршка, не треба га превише критиковати, бар не медијски, а ми ћемо му унутар екипе рећи шта треба да ради", рекао је Ивановић.

Дефанзивац Челсија, попут саиграча Немање Матића, сматра да селектор није проблем.

"Ми смо на терену и ми морамо да будемо тим на терену. Више бих волео да смо изгубили и са 7:1, али да смо од првог до 90. минута деловали као тим, да дефанзивно знамо шта желимо. Играчи су најважнији у целом систему. Наравно да селектор жели да нас заштити и да је најодговорнији, али ми не бежимо од одговорности", закључио је Ивановић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи