Читај ми!

Познати кандидати за награду "Ференц Пушкаш"

Међународна фудбалска федерација саопштила је листу од 10 кандидата за награду "Ференц Пушкаш", која се додељује стрелцу најлепшег гола у години.

За најатрактвинији гол конкуришу Лионел Меси из Барселоне, бивши нападач Јувентуса Карлос Тевез, Алесандро Флоренци из Роме, док је једина представница дама Карли Лојд из репрезентације САД.

Поред њих на списку су још Гонзало Кастро (Сосиједад), Дејвид Бол (Флитвуд), Вендел Лира (Гојанесија), Филип Мексес (Милан), Марсел Нденг (Пардеборн) и Естебан Рамирез (Ередијано).

Фифа ће 30. новембра скратити списак на три кандидата.

Пушкаш, који је преминуо 2006. године, легендарни је нападач мађарске репрезентације и дугогодишњи члан мадридског Реала.

Један је од најбољих голгетера свих времена, а награда за најлепши гол додељује се од 2009. године.

Све голове којии су ушли у избор можете погледати овде, такође можете оставити и свој глас.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи